FlexFront biedt adviseurs eigen profiel op Hypotheekadvies.nl

0

Flexfront biedt de met haar samenwerkende onafhankelijke financieel adviseurs een eigen profiel op Hypotheekadvies.nl.

Michiel van der Linde (foto), commercieel directeur van FlexFront: “Een consument begint zijn zoektocht naar een nieuwe hypotheek online en komt vaak uit bij de grote online partijen. Voor de kleinere, lokale financieel adviseurs is het moeilijk daar tussen te komen. Aansluiting zoeken bij een grote franchiseketen is niet het gewenste antwoord, want dat is duur en gaat ten koste van zelfstandigheid. De Afspraak Service die FlexFront samen met HypotheekAdvies.nl lanceert is hét antwoord. De gezamenlijke en unieke propositie van FlexFront en Hypotheekadvies.nl stelt het zelfstandig intermediair te profiteren van collectieve kracht mét behoud van eigen identiteit. Consumenten die op de via Google zeer goed gevonden website komen, selecteren een adviseursprofiel en maken een afspraak voor een gesprek. Ervaring leert dat de scoringskans van afspraak naar een OTD meer dan 80% is.”

Afspraak Service

“We geloven in de kracht van onafhankelijk, zelfstandig intermediair en willen hen van alle kanten ondersteunen in de bedrijfsvoering”, zegt Van der Linde. “De Afspraak Service is een antwoord op deze behoefte en op de substantieel kleinere markt waarin lokale advieskantoren moeite hebben voldoende nieuwe klanten te vinden. Terwijl ze, vaak in tegenstelling tot grote partijen, echt onafhankelijk advies te bieden hebben.”

Landelijke dekking

Volgens Pieter van Tuinen, directeur-eigenaar van Hypotheekadvies.nl, versterkt het FlexFront intermediair de positie van zijn site ten gunste van de consument. “Er is echt wat te kiezen voor consumenten: een landelijke dekking aan advieskantoren waar kwaliteit van advies en onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan. Dit versterkt de aantrekkelijkheid van onze site waardoor het aantal afspraken per deelnemend advieskantoor zal stijgen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.