Finzie voegt MoneyView toe

0

Franchiseketen Finzie geeft al haar financieel coaches toegang tot MoneyView Hypotheken Compleet. ROMEO Financiële Diensten en MoneyView Research hebben daarvoor de handtekeningen onder een samenwerkingsovereenkomst gezet.

Naast de adviseurs van Finzie gaat ook serviceprovider Huismerk de kennissystemen van MoneyView gebruiken. Behalve hypotheken kunnen de financieel coaches van Finzie hiermee ook overlijdensrisicoverzekeringen en woonlastenverzekeringen vergelijken op acceptatiecriteria, productvoorwaarden en tarieven.

Onuitputtelijke database

De databases van MoneyView bevatten gecontroleerde productvoorwaarden, acceptatiecriteria en tarieven van vrijwel alle financiële producten van banken en verzekeraars in Nederland. Via datafeeds, API’s en eigen applicaties wordt deze informatie ter beschikking gesteld aan een brede groep klanten. De hypothekendatabase bevat informatie op globaal en gedetailleerd niveau van ongeveer 50.000 kenmerken van 190 actueel verkrijgbare hypotheekproducten. Daarnaast administreert en distribueert MoneyView de rentetarieven van 1.112 producten, verdeeld over 398 productlijnen van 65 aanbieders, waaronder gesloten-boek portefeuilles.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.