Finzie-coaches gecertificeerd Adviseur Duurzaam Wonen

0

Morgen is het weer de Dag van de Duurzaamheid. Finzie vindt duurzaamheid een belangrijk onderdeel van het hypotheekadvies en laat vandaag trots weten dat vrijwel al haar financieel coaches inmiddels geslaagd en gecertificeerd zijn als Adviseur Duurzaam Wonen.

De afgelopen maanden hebben de financieel coaches van Finzie de online opleiding gevolgd die is ontwikkeld door het Sectorcollectief Duurzaam Wonen. Met deze opleiding kunnen financieel coaches klanten helpen en adviseren bij het verduurzamen van hun (toekomstige) woning en blijven de coaches actueel op het gebied van verduurzaming. De franchiseketen voldoet nu al ruim aan de marktdoelstelling van het Sectorcollectief, dat staat op 80% in 2020.

Inmiddels is ook de laatste financieel coach van Finzie de opleiding aan het afronden en is binnen afzienbare tijd 100% van de adviseurs gecertificeerd.

Investering in de toekomst

Verduurzamen is standaard een vast onderwerp in de adviesgesprekken die de financieel coaches van Finzie met klanten voeren. Daniel Nieuwenhuizen, directeur van Finzie Nederland: “Verduurzaming van de eigen woning is een investering in de toekomst van ons allemaal. En daar draagt Finzie graag haar steentje aan bij. Dankzij het certificaat kunnen onze financieel coaches klanten nog beter adviseren over mogelijkheden rondom de verduurzaming van een woning. Klanten zijn zo beter op de hoogte van de mogelijkheden, kosten en subsidies voor energiebesparende maatregelen en worden gestimuleerd om energiebesparende maatregelen toe te passen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.