FinRust nieuwe naam voor breder PensioenRust

0

Het adviseursplatform PensioenRust is uitgebreid met arbeidsongeschiktheid. Door de verbreding is de naam PensioenRust gewijzigd in FinRust. Door de toevoeging van arbeidsongeschiktheid kunnen adviseurs met het FinRust-platform een complete financiële foto van een gezin maken.

Financieel adviseurs kunnen met de FinRust online software nu ook ondernemers en werknemers inzicht bieden in de persoonlijke financiële situatie bij (vroeg)pensioen, overlijden én arbeidsongeschiktheid. Daarnaast biedt FinRust de adviseur ondersteuning in het proces voor het adviseren en bemiddelen van een AOV.

Verplichte AOV

De mogelijkheid om veelvoorkomende scenario’s van arbeidsongeschiktheid snel inzichtelijk te maken komt met het oog op de verplichte AOV op het juiste moment, zegt initiatiefnemer Marco Kok, tevens eigenaar van KOK Advies. “Of de verplichte AOV er nu komt of niet, de aandacht bij ondernemers voor het onderwerp en de persoonlijke gevolgen is hoog. Een uitstekend moment voor adviseurs om het gesprek aan te gaan en vragen van ondernemers over dit onderwerp te beantwoorden. Met het FinRust-platform kun je inzicht en oplossingsrichtingen centraal stellen en daarmee klanten beter van dienst zijn.”

Webinar AOV

Om de werking van het arbeidsongeschiktheid scenario toe te lichten en vragen te beantwoorden kunnen adviseurs 4 juli om 13.30 deelnemen aan een webinar. Marco Kok geeft daarin uitleg over het arbeidsongeschiktheid scenario en zal aansluitend live vragen van kijkers beantwoorden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.