Finly neemt FinConnect over

0

Softwarebedrijf Finly heeft branchegenoot FinConnect overgenomen. Algemeen directeur Joost Heijligers (rechts): “Hiermee verstevigt Finly haar propositie voor de intermediaire markt.” FinConnect zal voorlopig als zelfstandig merk voortgezet worden. Directeur en eigenaar van FinConnect Rob van der Zwan (midden) zal de komende jaren zijn functie als algemeen directeur van FinConnect voortzetten.

De keuze om FinConnect over te dragen aan Finly, voelde voor Van der Zwan aan als de beste keuze voor zijn klanten. “Finly en FinConnect hebben overlap, maar zijn ook complementair aan elkaar. Omdat beide applicaties ontwikkeld zijn in dezelfde taal, zal het team van Finly de doorontwikkeling het beste vorm kunnen geven. Ik kijk er naar uit om samen met Joost Heijligers, René Molhoek (links) en het hele Finly-team verder te bouwen aan de doorontwikkeling van FinConnect en daar waar mogelijk integratie met Finly”.

Klant centraal

Finly en FinConnect zullen in eerste instantie als losse producten en bedrijven in de markt blijven bestaan. Joost Heijligers: “Wij gaan uiteraard bekijken hoe we de twee producten in de toekomst tot één kunnen samensmelten. De belangrijkste driver hierbij is het belang van onze klanten. Door er één product van te maken, zal de doorontwikkeling versnellen en dat zullen de klanten gaan merken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.