Finly en FinRust tekenen partnerovereenkomst

0

Softwareontwikkelaars Finly (onderdeel van Dias Group) en FinRust hebben een partnerovereenkomst getekend. Onderdeel van de samenwerking is een koppeling waarmee eenvoudig gegevens tussen de applicaties kunnen worden uitgewisseld.

Volgens beide partijen kan elke adviesorganisatie met deze koppeling snel en effectief onderhoudsprocessen inrichten én klanten in dat proces financieel inzicht bieden. Hiermee kan een adviseur klanten informeren en activeren (nieuwe leads) en tegelijkertijd voldoen aan regelgeving en zorgplicht.

Naadloos aansluiten

Marco Kok (foto), directeur van FinRust: “Partneren past helemaal in de strategie van FinRust en Finly. Wij hebben diverse koppelingen en ook Finly koppelt met zusterbedrijven in de Dias Group en andere partners die software leveren die toegevoegde waarde biedt aan financieel adviseurs. De software van Finly, met onder andere procesmanagement en automatische signalen, sluit naadloos aan op onze software, waarmee een adviseur de klant laagdrempelig financieel inzicht biedt. De koppeling en onderhoudsprocessen worden zo ingericht dat de adviseur niets meer over het hoofd ziet, alle klanten benaderd worden en de klantsituatie centraal staat bij het onderhoud.”

Noodzaak

“De noodzaak voor onderhoud komt voort uit het klantbelang en wordt bevestigd door eisen vanuit de Wft en AFM en uitspraken van het Kifid. Vaak is onderhoud de afgelopen jaren in alle drukte blijven liggen. In de hypotheekmarkt is het nu een stuk rustiger en we merken dat adviseurs tijd krijgen om onderhoud op de portefeuille op te pakken. Dat is goed voor de klant en levert voor de adviseur ook nieuwe dienstverlening op. Daarnaast willen adviseurs onderhoud op AOV’s vormgeven”, zegt Kok.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.