Finly en AWI sluiten partnerovereenkomst

0

Softwareontwikkelaars Finly en AWI slaan de armen ineen om hun propositie voor volmachten en serviceproviders te verstevigen. Finly ontwikkelt software voor beheer- en adviesprocessen met daarbij risico-inventarisaties waar AWI Software oplossingen biedt voor inzien, sluiten en vergelijken van verzekeringen en het uitbrengen van offertes.

“Voor ons beiden is het een logische stap om de samenwerking aan te gaan. De efficiënte productvergelijking en mutatie van AWI is een onderdeel dat, in combinatie met Finly, een enorme aanvulling kan zijn tijdens adviesgesprekken. De adviseur komt hierdoor overzichtelijker en vooral veel gemakkelijker tot een zeer krachtig advies”, aldus Joost Heijligers (directeur Finly) en Manon Borsboom (directeur AWI).

Vereenvoudigen

De samenwerking gaat onder andere Single Sign-On integraties, eenvoudige productvergelijking en efficiënte data overdracht realiseren. Dit betekent dat de partijen inzetten op het vereenvoudigen van het inventariseren, vergelijken, offreren en muteren van verzekeringen. Hiermee ontwikkelen Finly en AWI een gebruiksvriendelijke en snelle AFM-proof oplossing voor risicobeheer bij klanten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.