FinancieringsBelofte voor bezoeker LIV

0

Chiel Burgers en Saskia Geenen, eigenaren van advieskantoor YVVY Hypotheken uit Nijmegen, hebben LIV Hypotheken opgericht. In samenwerking met Hans Janssen Garantiemakelaars voegen zij daarmee een hypotheekdienst toe aan Woonbelevingscentrum LIV in Nijmegen.

Woonbelevingscentrum LIV is een krachtenbundeling van de ondernemingen Eigenhuis Groep, KlokGroep, Trebbe Wonen en Van der Sluis Technische Bedrijven. In 2017 ontstaan vanuit het idee om het kopen van een nieuwbouwwoning leuker en makkelijker te maken, door alle specialistische facetten in het aankoopproces onder te brengen onder één dak. Bezoekers beleven in LIV alles op het gebied van wonen en retail: van de keuken, de tegels in de badkamer tot aan de gordijnen en woonaccessoires. Hieraan is in samenwerking met advieskantoor YVVY Hypotheken en Hans Janssen Garantiemakelaars nu ook een hypotheekdienst toegevoegd.

FinancieringsBelofte

Met LIV Hypotheken krijgen kopers van een nieuwbouwwoning onafhankelijk hypotheekadvies van de adviseurs van YVVY Hypotheken. Door potentiele huizenkopers die het Woonbelevingscentrum LIV bezoekers de FinancieringsBelofte van Florius aan te bieden hoopt LIV Hypotheken de concurrentie voor te zijn. Saskia Geenen: “LIV Hypotheken onderscheidt zich verder met optimale flexibiliteit en bereikbaarheid – zo hebben we ook gesprekken op zaterdagavond aan de keukentafel bij mensen thuis.” De aftrap voor LIV Hypotheken vond plaats met het nieuwbouwproject Wonen op de Set in Nijmegen-Noord.

Foto: v.l.n.r.: Saskia Geenen en Chiel Burgers voor woonbelevingscentrum LIV.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.