FinancieelVakWeb: gratis examenvoorbereiding

0

Website FinancieelVakWeb stelt, net als vorig jaar, alle online cursussen voor de 2016-editie van Wft PEplus gratis beschikbaar. De training met oefenvragen is beschikbaar voor alle vakgebieden, behalve zorg.

De examenvoorbereiding bestaat uit het bestuderen van stof en veel oefenen met interactieve quizzen. Daarbij wordt niet alleen kennis aangeboden, maar kan de gebruiker ook zijn vaardigheid oefenen voor de PEPlus onderdelen persoonlijke vaardigheden, competenties en professioneel gedrag.

Nieuw vanaf dit jaar is de beschikbaarheid van extra losse oefenquizzen. Deze losse quizzen zijn niet gratis.

FinancieelVakWeb heeft als ambitie om daadwerkelijk begrip te bevorderen. Daarom wordt bijvoorbeeld waar relevant, in de feedback op de antwoorden bij de oefenvragen geadviseerd bepaalde onderwerpen nog eens te bestuderen. Aan de hand van het antwoord van de gebruiker ‘weet’ de website aan welk onderdeel de gebruiker nog wat extra aandacht zou moeten besteden.

“Uit de vele spontane reacties van gebruikers blijkt dat deze insteek wordt herkend en werkt. Mensen zijn vooral blij met de beknoptheid, de duidelijkheid en het gebruiksgemak”, aldus Mark Jordens, projectleider van FinancieelVakWeb.

De partners achter FinancieelVakWeb zijn: Edmond Halley Pensioenmanagement, Enkwest, Pensioen Consultants Westland en Dick Kruijt Consultancy en training.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.