Financieel planner van het Jaar 2018

0

Hanneke Wolff-Rierink FFP CFP mag zich Financieel planner van het Jaar 2018 noemen. Volgens het juryrapport blinkt zij uit in haar gesprekstechnieken. De bekendmaking vond gisteren plaatst tijdens het Congres van de Federatie Financieel Planner (FFP).

De bij Fiorino Financial Planning in Vreeland werkende Hanneke Wolff-Rierink neemt het stokje over van de winnaar van vorig jaar, Berry van Zuidam. De jury beoordeelde de finalisten dit jaar op onder andere de integrale kennis van alle relevante financiële vakgebieden, klantgerichte vaardigheden en het vermogen om complexe financiële zaken helder en voor de klant begrijpelijk mondeling en schriftelijk te communiceren.

Finalisten

Volgens de jury weet Hanneke Wolff-Rierink een perfecte omgeving te creëren waarin ze de wensen en doelstellingen van de klant op een natuurlijke en prettige wijze aan de oppervlakte te krijgen. Daarnaast heeft zij in de kennisronde aangetoond over een brede en diepgaande kennis te beschikken.

Andere finalisten waren Wouter Esseboom FFP EHP van Esseboom Advies in Oosterhout en Martijn Gremmen FFP CFP van Crop Registeraccountants & Belastingadviseurs in Ede.

FFP Congres 2018

TED-spreker en bijzonder hoogleraar Ruud Veltenaar was spreker tijdens het plenair programma. Als inspirator van transformatie sloot zijn presentatie naadloos aan bij het congresthema ‘De kracht van verandering’. Rob van den Aker, voorzitter FFP, pakte dit thema op in zijn speech door in te gaan op de veranderende rol van financieel planners als gevolg van fintech-ontwikkelingen. Diverse partijen uit de financiële sector verzorgden vervolgens meer dan 20 expertmeetings en colleges over nieuwe ontwikkelingen rondom financiële planning.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.