Financieel Planner van het Jaar

0

Er zijn nog tien gecertificeerd financieel planners in de race om de titel FFP-Financieel Planner van het Jaar 2017 te winnen. De winnaar zal op 5 oktober op het FFP Congres bekend worden gemaakt.

Om genomineerd te kunnen worden moesten de kandidaten een online-toets met daarin een mix aan meerkeuze en open vragen beantwoorden. De beste tien financieel planners zijn door naar de tweede ronde. Hierin voeren zij een klantgesprek met een acteur in de rol van de klant. Dit gesprek wordt beoordeeld door een team van assessoren.

Vakjury

Een vakjury selecteert vervolgens de drie finalisten die in ronde 3 een klantpresentatie gaan uitwerken en presenteren aan de klant. In de finaleronde mogen de 4000 FFP-leden stemmen op de finalist van hun voorkeur.

De genomineerden

De tien genomineerden zijn Fons de Bilde (Inzicht en Advies in Utrecht), Robbert Blok (Bronsveld & Blok Financiële Planning in ’s-Gravenzande), Tim Blom (Finest Planning in Wijlre), Wouter Esseboom (Esseboom Advies & Financiële Diensten in Oosterhout), Floris van Geen (ING Bank in Utrecht), Marcel Huismans (Triangel Groep in Alkmaar), Arjan van Leijenhorst (Rabobank in Etten-Leur), Jaap van der Meer (Van der Meer Lifestyleplanners & Vermogensadviseurs in Lekkum), Stefan Mertens ABN Amro in Leiden) en Berry van Zuidam (Raasveld & Bennis Financieel Adviseurs en Scheidingsadviseurs in Monster).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.