Financieel Fit App met garantie

0

De Financieel Fit Groep liet haar 40 franchisenemers tijdens een landelijke bijeenkomst in kasteel Hooge Vuursche in Baarn kennismaken met de Financieel Fit App. Hiermee krijgen consumenten realtime inzage in alle lopende verzekeringen, kredieten en hypotheken van diverse aanbieders.

Daarnaast kunnen klanten via de app zelf mutaties doorvoeren en schademeldingen doen. Via hun DigID kan essentiële informatie uit relevantie brondata zoals de Belastingdienst, UWV, Mijn Overheid, DUO en Mijnpensioenoverzicht doorgegeven worden. De adviseur krijgt daarmee binnen een beveiligde omgeving de beschikking over alle juiste, relevante data om een advies uit te brengen.

Onderhoudsgarantie

Financieel Fit schrijft in een toelichting dat de geadviseerde producten gedurende de looptijd optimaal passend zullen blijven en de klant hiervoor een garantie geeft. Jasper Maes, directeur Financieel Fit Groep: “Via het digitale, realtime totaaloverzicht kunnen adviseurs efficiënt monitoren, en daar waar nodig bijsturen. Vandaar dat wij de claim aandurven dat onze nazorg tot de beste in de branche behoort”.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.