Financieel advies op afstand

0

Om contact tussen adviseur en klant in tijden van de coronacrisis gemakkelijker te maken zijn FinRust en Future of Finance een samenwerking aangegaan om eenvoudig op afstand te kunnen communiceren en adviseren.

Marco Kok (foto), directeur van FinRust: “Future of Finance heeft de Finly tool die via schermdelen.nl heel eenvoudig advies op afstand mogelijk maakt. Bij Finly hoef je als klant (in tegenstelling tot veel andere oplossingen) geen account te hebben of downloads te doen. Dat houdt drempels laag voor adviseur en klant. FinRust maakt financieel inzicht en advies via adviseurs toegankelijk voor alle Nederlanders.”

Webinar

“Nieuwe Finly- en FinRust-klanten die beide oplossingen gebruiken, krijgen in de samenwerking korting op de licentie en excellente ondersteuning door beide bedrijven om snel de dienstverlening via schermdelen een succes te maken. Ook kunnen geïnteresseerden dinsdag 14 april deelnemen aan een webinar over dit thema”, aldus Kok.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.