FinanceRun bekijken vanuit de luie stoel

0

Dit jaar is ook een bijzonder jaar voor de Finance Run. Slechts 150 deelnemers mogen op vrijdag 4 september de beruchte Bosbaan in het Amsterdamse Bos op, de andere lopers kunnen van 28 augustus tot 3 september via een speciale app virtual deelnemen aan de Finance Run World Wide.

Virtual kan gekozen worden voor de 5km, 10km of de FD halve marathon. De afstand kan overal in Nederland afgelegd worden. De app registreert van elke deelnemer de eindtijd, zodat het toch een competitie blijft en er uiteindelijk een winnaar is. De tijdregistratie is zowel individueel als in teamverband. Voor maximaal 150 lopers klinkt op vrijdag 4 september om 16:00 uur exact bij Grand Café De Bosbaan in Amstelveen het startschot voor de 5km LIVE Finance Run.

FinanceRun.TV

Die loop wordt online live uitgezonden via FinanceRun.TV. Tussen 16:00-17:00 uur wordt verslag gedaan van de 5KM die op dat moment plaatsvindt bij de Bosbaan in Amstelveen en zal Ron Dukers, voorzitter van Stichting LEF, worden geïnterviewd. Vanuit de luie stoel kan via FinanceRun.TV eveneens gekeken worden naar de uitslagen, prijsuitreikingen en nog veel meer…

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.