Finalisten Financieel Planner van het Jaar

0

De drie finalisten van de verkiezing Financieel planner van het Jaar 2021 zijn bekend. Zij gaan deze maand in ronde drie van de verkiezing aan de slag met het uitwerken van een financieel plan. Dat presenteren ze vervolgens in een adviesgesprek met een acteur in de rol van de klant.

De vakjury selecteerde uit de 10 genomineerden Paulien Koopman-Beerepoot uit Emmeloord, werkzaam bij Vermogensplanning Private Banking Rabobank, Jan Laport uit Almere, werkzaam bij Tropal Consultancy in Almere en Mano Schuitmaker uit Alkmaar, werkzaam bij Your Accountants & Adviseurs in Alkmaar.

Vanaf medio november kunnen de circa 3.000 FFP-leden in de laatste ronde online stemmen op de finalist van hun voorkeur. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald op basis van het juryoordeel en de stemming door de leden.

In ronde vier het de beurt aan de 3.000 FFP-leden om de drie finalisten te beoordelen. Start van deze ronde is een online-sessie medio november waarin de kandidaten de gelegenheid krijgen zich te presenteren aan de collega FFP-leden. Dat gebeurt door middel van een interview met een journalist. Daarna kunnen de FFP-leden online stemmen op de finalist van hun voorkeur.

FFP Jubileumcongres 2021

De winnaar en opvolger van de huidige financieel planner van het Jaar, Anja van Zandbergen, wordt bekendgemaakt tijdens het FFP Jubileumcongres op donderdag 9 december 2021. Tijdens de feestelijke jubileumeditie van dit financieel planningsevenement staat het thema ‘Bomen over de toekomst’ centraal.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.