Finalisten ‘Financieel planner van het Jaar’ bekend

0

FFP, de beroepsorganisatie van financieel planners, heeft de drie finalisten voor de verkiezing ‘Financieel planner van het Jaar 2016’ bekend gemaakt. De drie kanshebbers zijn: Suzanne de Moor (More Advice), Geert Reyners (Rabobank) en Jacco Los (Comminz). De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het FFP Congres.

De winnaar van de verkiezing wordt bepaald op basis van het juryoordeel en de stemming door de leden. De vakjury bestaat uit voorzitter Andrea Middel (deskundigheidscommissie Stichting Certificering FFP), Johan van de Belt (examengoedkeuringscommissie FFP), Muriel Kamsma (FFP-Financieel planner van het Jaar 2015), Dewi Kartoidjojo (vaardigheidsdeskundige) en Hans Dekker (learning & development Dukers & Baelemans).

Juryvoorzitter Middel: “We zijn op zoek gegaan naar drie financieel planners die alle aspecten van integraal en complex financieel advies en het daarbij horende financieel adviesgesprek tot in de puntjes onder de knie hebben. Wij hebben onze keuze bepaald, het is nu aan de FFP-leden.”

Nieuwe stemprocedure

Gedurende de hele maand september kunnen circa vierduizend FFP-leden digitaal hun stem uitbrengen op de kandidaat van hun voorkeur. Dit gebeurt via Mijn FFP, het intranet voor leden van de Vereniging FFP. De drie finalisten presenteren zich met een video en een samenvatting van hun ingediende financieel plan.

Deze procedure is nieuw: voorgaande jaren stemden aanwezigen tijdens het FFP Congres met hun smartphone vanuit de zaal. Op het FFP Congres 2016 wordt nu direct de winnaar gepresenteerd. Deze wordt gekozen op basis van een combinatie van jury- en ledenoordeel, waarbij de uitkomst van de jury zwaarwegend is.

Het FFP Congres 2016 vindt plaats op 6 oktober 2016 en is toegankelijk voor alle geïnteresseerden in financiële planning. Voorinschrijven is al mogelijk via de speciale website www.ffpcongres.nl. Het congres staat dit jaar in het teken van het 20-jarig bestaan van gecertificeerde financiële planning in Nederland. Het thema is dan ook ‘Omhels de toekomst’.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.