Finalisten FFP-er van het jaar

0

De drie finalisten die met elkaar de strijd aangaan om de titel FFP-Financieel planner van het Jaar 2020 zijn Jeroen Beurskens (T&W Tilburg in Tilburg), Evert Johan Warner (Rabobank Vaart en Vechtstreek in Hardenberg) en Anja van Zandbergen (Anja van Zandbergen Financieel Advies in Zuiderwoude).

Op basis van de uitslagen van de online-toets en online klantadviesgesprekken in de tweede ronde heeft de vakjury deze drie finalisten geselecteerd. Hierbij is met name gelet op de inventarisatievaardigheden en de vakkennis van de financieel planners.

Laatste ronde

De komende maand zullen de drie finalisten nog een online klantgesprek voeren. Vervolgens kunnen de ruim 3.200 gecertificeerd financieel planners in de laatste ronde online stemmen op de finalist van hun voorkeur. Dit gebeurt op basis van het financieel plan dat de finalist voor deze casus heeft opgesteld én een eigen video-opname waarin de finalist zichzelf presenteert. De stemming onder de FFP-leden bepaalt samen met het oordeel van de jury, wie tijdens het online FFP Forum op 16 december wordt uitgeroepen tot FFP Financieel Planner van het Jaar 2020.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.