Finale Jongeren Innovatie Programma

0

Op 12 april vindt de finale van het Jongeren Innovatieprogramma 2018 (JIP) plaats in de Caballero Fabriek in Den Haag. Hier wordt beslist welke jonge assurantiemedewerkers met de eer gaan strijken.

Het Verbond van Verzkeraars: “De afgelopen vier maanden hebben jonge medewerkers van verschillende verzekeringsmaatschappijen en vanuit verschillende achtergronden in vijf teams keihard gewerkt om hun innovatieve idee vorm te geven. De teams zijn in een intensief programma en aan de hand van theorie en praktijk uitgedaagd om hun ideeën zo ver mogelijk te ontwikkelen tot een concreet product.”

Om 15.30 opent Danny Mekić, technologie- en innovatie-expert en directeur van NewTeam, het programma. “In een ‘college tour’ setting neemt hij ons mee door zijn lessons learned als jonge ondernemer en laat hij zijn licht schijnen op innovatie in de verzekeringswereld. Aansluitend pitchen de teams hun ideeën voor vernieuwing in de sector. De bezoekers beslissen welk team zich winnaar van JIP 2018 mag noemen”, aldus het Verbond.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.