FFP Student Award 2020 uitgereikt

0

Vanmiddag is het studententeam van Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) voor de tweede keer door de vakjury als winnaar van de FFP Student Award uitgeroepen. Nathan Spruijt, Timon Schumacher en Joël de Vreugd zijn de winnende studenten.

De beroepsvereniging voor Financieel planners organiseert dit jaar voor de vierde keer de jaarlijks terugkerende FFP Student Award voor studenten van alle Hogescholen die de opleiding Finance Taks & Accountancy (FTA) aanbieden. De winnende studenten gaan naar huis met de wisselbeker én per persoon een opleidingscheque ter waarde van 1.000 euro ten behoeve van de eigen beroepsontwikkeling. Voor de eerste keer vond dit evenement online plaats via een live webinar.

Kennismaking

In totaal streden vijf HBO-opleidingen met de studierichting FTA om deze eerste plaats. Hiervoor schreven de studententeams op basis van een FFP praktijkcasus een goed onderbouwd persoonlijk financieel plan. De FFP Student Award laat studenten op deze manier kennis maken met financiële planning in de praktijk. Na een afgeronde studie kunnen zij kiezen voor de FFP-opleiding waarmee ze gecertificeerd financieel planner kunnen worden.

Eervolle vermelding

Bestuurslid FFP en voorzitter van de vakjury Conny Weber is lovend over het adviesrapport van het winnende team van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen: “Het was creatief en inhoudelijk zeer compleet. De consument krijgt via een goed financieel plan, juist in deze tijd, rust en inzicht. Het raadplegen van een financieel professioneel adviseur is hierbij raadzaam. Ik ben blij verrast met wat de vijf deelnemende teams laten zien. Dit belooft veel voor de toekomst van vakkundig financieel advies.”

Een eervolle vermelding gaat uit naar het team van Fontys hogeschool uit Eindhoven voor het meest klantgerichte advies.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.