FFP, SEH en RFEA bundelen krachten in VFBO

0

FFP, SEH en RFEA hebben de oprichtingsakte getekend van het Verbond Financiële BeroepsOrganisaties (VFBO). Hierin zijn ruim 10.000 financieel adviseurs/planners met ieder hun eigen specialisme vertegenwoordigd

“Het VFBO gelooft in het belang van financiële gezondheid voor iedereen. In de complexe wereld van financieel advies vormen we een krachtige stem naar overheid, autoriteiten en andere relevante spelers in de financiële adviesmarkt om dat consumentenbelang te dienen. De aangesloten adviseurs/planners zijn vakspecialisten met ieder een eigen keurmerk. VFBO zal ook werken aan een goede onderlinge aansluiting van opleidingen en van Permanente Educatie (PE) zodat dubbelingen verdwijnen”, aldus Anneke Janssen, vicevoorzitter VFBO.

Financiële oplossingen

Janssen: “Steeds meer consumenten zijn overtuigd van de noodzaak om toekomstbestendig te leven, wonen en werken. De adviseur/planner kan een belangrijke bijdrage leveren door de financiële oplossingen voor de duurzame wensen in beeld te brengen. Het VFBO ondersteunt deze adviseurs/planners bij het leveren van deskundig integraal financieel advies, waaronder de integratie van duurzaamheid, passend bij de specifieke behoefte en wens van de klant. En bevordert dat de klant in elke levenssituatie de juiste adviseur/planner met passende deskundigheid kan vinden. Daarbij staan we voor transparantie en heldere afspraken over alle aspecten van het financieel advies. De klant mag daarom vertrouwen op een waardevol advies voor nu en in de toekomst.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.