Feest in de gangen bij VCN

0

De Financiële Makelaar is voor de zesde keer in zeven jaar tijd uitgeroepen tot de beste serviceprovider in het DFO-onderzoek. Volgens Harrie-Jan van Nunen het resultaat van flink investeren op het gebied van vakkundigheid, servicegerichtheid en bereikbaarheid.

De Financiële Makelaar werd in de categorie ‘Grote serviceproviders hypotheken’ het hoogst gewaardeerd in het DFO Serviceprovideronderzoek. KredietPunt Nederland werd uitgeroepen tot de beste serviceprovider voor kredieten. Dubbelfeest voor VCN en dat laten ze in Brabant niet onopgemerkt voorbijgaan.

Groeimindset

“De flinke investeringen die de afgelopen periode door VCN HypotheekService zijn gedaan op het gebied van vakkundigheid, servicegerichtheid en bereikbaarheid, vertalen zich nu in een prachtige erkenning”, aldus directeur Harrie-Jan van Nunen. “De groeimindset passen we inmiddels toe binnen de gehele Veldsink-organisatie. Iedere medewerker zoekt iedere dag naar een manier om zijn bijdrage te vergroten. Leren van je fouten om telkens een stapje vooruit te zetten. Vanuit de klantgerichte aanpak is het daarom extra gaaf om te zien dat adviseurs onze service blijven waarderen.”

“Samen staan we sterk”, vult Operationeel Directeur Yassine Bentmim hem aan. “Wij hebben hetzelfde doel als de adviseur; het op een zo’n efficiënt mogelijke manier tot stand brengen van de hypotheek. Wij hebben ons beloningsmodel daaraan gekoppeld. No Cure, No Pay!”

Hoogst gewaardeerde serviceproviders 2021

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.