FBTO.nl ‘website van het jaar’ bij verzekeraars

0

De vakjury van de ‘Website van het Jaar Verkiezing’ heeft de site van FBTO als beste website van 2019 in de categorie verzekeraars gekozen. FBTO kreeg de award gisteravond uitgereikt in de Amsterdome. De vakjury beoordeelde fbto.nl met de hoogste gemiddelde score voor inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. FBTO lanceerde in september het nieuwe fbto.nl.

De vakjury is enthousiast over de kwaliteit en het vernieuwende design. “FBTO is met de nieuwe website uniek en ook meteen trendsetter in verzekeringsland. De klant was regisseur bij de ontwikkeling van de nieuwe website. En had steeds het laatste woord. Consumenten ervaren daardoor een optimale customer journey op de website. Traditionele structuren heeft FBTO van zich afgeschud.”

FBTO kreeg vorig jaar al een prijs van onderzoeksbureau WUA voor het ‘mobile’ gemak waarmee je als consument zoekt naar een zorgverzekering.

Eerder dit jaar kreeg FBTO ook de vakprijs Shopping Awards voor beste financiële website. De jury roemde FBTO’s innovatiekracht en de permanente focus op verbetering van de klantinteractie. Al eerder werd FBTO door het KKV uitgeroepen tot Meest klantgerichte verzekeraar van Nederland.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.