Faster Forward kijkt vooruit

0

Faster Forward bestaat deze maand 10 jaar. Dit eerste decennium wordt groots gevierd tijdens de officiële opening van het nieuwe kantoorpand in de Stationsstraat in Bergen op Zoom op 12 september 2013.

De afgelopen tien jaar stonden voor Faster Forward in het teken van groei. Het bedrijf dat begon op een zolderkamer heeft inmiddels naam gemaakt in de financiële sector als leverancier voor online business software. Klanten als Hypotheekshop, Hypotheek Visie, Welke, Huis & Hypotheek en vele andere serviceproviders, franchise formules en onafhankelijke adviseurs werken al vele jaren met Faster Forward Elements. Faster Forward groeide met de jaren uit haar jasje en verhuisde daarom eerder dit jaar naar een nieuw kantoorpand in Bergen op Zoom. Tijdens de officiële opening van het nieuwe kantoor op 12 september zal er uitgebreid stil worden gestaan bij het 10 jarig jubileum.

Het blijft niet bij terugblikken op de afgelopen tien jaar. Faster Forward kijkt, zoals de naam het zegt, liever vooruit. Na de behaalde successen binnen de financiële sector is het pakket Elements nu ook klaar voor een bredere doelgroep en kan ook het MKB profiteren van alle voordelen die de online oplossing te bieden heeft. Elements is verkrijgbaar in verschillende pakketten en daardoor geschikt voor zowel ZZP’ers als grote organisaties met meerdere vestgingen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.