Faster Forward en Hypotheekbond versterken samenwerking

0

Softwarebedrijven Faster Forward en Nationale Hypotheekbond bundelen hun expertise, met als doel dat de financieel intermediair zijn relaties voortaan nóg eenvoudiger en efficiënter kan bedienen.

Zowel rondom het bemiddelingstraject van verzekeringen en hypotheken als gedurende de looptijd wint de adviseur volgens de bedrijven tijd en is hij steeds up-to-date met de beste opties voor zijn prospects en relaties. “Niet alleen dankzij een verdere integratie van Elements en PortefeuilleSignalen zetten we in op winstgevende groei, ook via het gezamenlijk verder ontwikkelen en vermarkten van digitale oplossingen zoals UwKluis.nl, Webdelen.nl, Duurzaamheidsprofiel.nl en het Woningwaarderapport.

Groeipotentie

Jeroen Oversteegen (foto), directeur Nationale Hypotheekbond: “Vanwege oplossingen die prima op elkaar aansluiten, was er al jaren sprake van een plezierige samenwerking. Nu de investeringsmaatschappij achter Nationale Hypotheekbond begin dit jaar ook een belang nam in Faster Forward is dat alleen maar gemakkelijker geworden.”

“We kunnen ons puur richten op de behoeften van onze gezamenlijke klanten en van hún klanten, de consument. En daarin zien we vanwege de verdere digitalisering veel groeipotentie”, voegt André van  Nieuwenhuijzen, directeur Faster Forward, daaraan toe.

Extra kapitaalinjectie

Beide bedrijven blijven actief vanuit hun eigen pand, onder eigen naam en directie. Toch verwacht men veel van de extra kapitaalinjectie, het uitwisselen van expertise en het makkelijker delen van data. Inmiddels kunnen gebruikers al via één inlog onderdelen benutten van beide softwaretools. Dat zal zich de komende twee jaar verder ontwikkelen met bestaande en nieuwe diensten. Inclusief de vorig jaar overgenomen webbouwer Dutch Media Lab kan men bij het samenwerkingsverband nu terecht voor zowel websites, customer relation en business management solutions, rekentools, beheer als signalering. Een unieke combinatie, aldus de beide directeuren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.