Fairplay is…

0

Fairplay is het eventthema dit jaar, bedacht door HypoVak. Een prachtig thema, met associaties als transparantie en integriteit, terugwinnen en behouden van consumentvertrouwen, open en eerlijk samenwerken. Natuurlijk onderschrijft ABN Amro dit thema. Het past helemaal bij onze kernwaarden en wie we willen zijn als bank: vertrouwd, deskundig en met de ambitie meer te doen dan u en uw klanten van de bank verwachten. 

Fairplay is… samenwerken aan nu en later
We streven naar het aangaan en onderhouden van langdurige relaties, ook met onze intermediaire relaties. Daar zijn alle partijen uiteindelijk bij gebaat; de consument, u als intermediair en de bank. Daarom nemen wij de tijd om onze relaties te leren kennen en werken we met een selecte groep intermediairs die voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.  Dit alles in het belang van de consument. Daar profiteren onze intermediaire partners ook van; de bank wijst met een gerust hart klanten en prospects op de mogelijkheden van het intermediaire kanaal.

Fairplay is… nee zeggen als dat beter is
Bij ABN Amro hebben we de discipline om voor u resultaten te boeken en nemen daarbij onze verantwoordelijkheid: we zeggen ‘nee’ als we ‘ja’ niet in het belang van onze intermediaire partners en  hun klanten vinden. We bieden oplossingen die eenvoudig, begrijpelijk en werkbaar zijn in producten maar ook in processen. En we streven ernaar om elke dag beter te worden door samen te werken en van elkaar en van onze intermediaire relaties te leren.
 
Fairplay is… meedenken en oplossingen bieden
Bij ABN Amro verleggen we grenzen en zijn we gedreven altijd net dat beetje meer voor relaties te realiseren. Wij weten wat er in de markt speelt en vertalen dat pro-actief naar relevante oplossingen die aansluiten bij de behoeften. Daarom doen we al het mogelijke om erachter te komen wat onze relaties echt nodig hebben op de korte en lange termijn.

Nieuwsgiering naar onze concrete invulling van het HypoVak-thema Fairplay? Bezoek dan de ABN Amro Anno Nu Bus voor de ingang van ’t Spant en ontdek de nieuwste tools voor marktbewerking en klantbediening, speciaal ontwikkeld voor onze intermediaire relaties.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.