EyeOpen hypotheekadvies via Knab Lab

0

In het vandaag geopende Knab Lab worden nieuwe producten en diensten gepresenteerd of  ideeën voorgelegd aan klanten. Eén daarvan is een volledig online hypotheekadvies voor een all-in prijs van 1.300 euro. Knab werkt daarbij samen met eyeOpen.nl.

Het online hypotheekadvies beslaat het gehele traject vanaf de oriëntatiefase tot en met het afsluiten van de hypotheek bij de notaris. Via Knab Lab kan een gratis hypotheekberekening van eyeOpen opgevraagd worden. De klant ontvangt alleen een rekening als hij met behulp van een hypotheekadviseur van eyeOpen ook daadwerkelijk een hypotheek afsluit.

Klantbehoefte meten

Andere nieuwe producten en diensten die in het Lab gepresenteerd worden zijn betalen zonder cardreader en zakelijke boekhoudkoppeling. Voor die laatste toepassing heeft Reeleezee samen met Knab een automatische koppeling ontwikkeld waarmee Knab-banktransacties niet langer hoeven te worden ingevoerd of via bestanden te worden geïmporteerd, maar ze worden automatisch en direct in het online boekhoudsysteem van Reeleezee verwerkt.

Knab meet in de online omgeving onder andere of de behoefte bij de klant voor deze diensten groot genoeg is. Ook klanten kunnen nieuwe ideeën aandragen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.