eyeOpen biedt online hypotheekadvies voor 350 euro

0

eyeOpen introduceert het Online Hypotheekadvies. Voor 350 euro kan een consument via een vraag- en antwoordsysteem, drie maanden lang van alle aanbieders de financiële mogelijkheden vergelijken. Uiteindelijk krijgt de consument een erkend advies, gevolgd door een afrondend telefonisch adviesgesprek met een gecertificeerde hypotheekadviseur.

Het hypotheekadvies dat consumenten online via eyeOpen kunnen krijgen, is gebaseerd op basis van alle beschikbare hypotheken en de nieuwste regelgeving. Ook de ervaringen van vele honderden hypotheekexperts en klanten worden in het digitale advies meegewogen. Op dit moment zijn alle 336 producten van 32 aanbieders met duizenden varianten en productvoorwaarden uit de markt opgenomen in het systeem.

Het Online Hypotheekadvies is in eerste instantie beschikbaar voor starters. Mensen die al een hypotheek hebben kunnen bij eyeOpen terecht voor telefonisch advies, later dit jaar ook voor Online Hypotheekadvies.

Directeur Diederick van Thiel: “We realiseren ons dat dit een volkomen nieuwe manier van hypotheekadvies is. Samen met de consument moeten we de definitieve stap zetten om het traditionele adviesdenken te doorbreken. We hebben daarom de eerste maanden onze prijs verlaagd van 350 naar 99 euro. Zo geven we consumenten een extra motivatie om met ons de hypotheekadviesmarkt te helpen veranderen naar completer, goedkoper en sneller omdat het digitaal is in plaats van via een hypotheekadviseur. Van de mensen die gebruik willen maken van de tijdelijke korting willen we wel feedback ontvangen op ons Online Hypotheekadvies. Zo kunnen we ons product verder verbeteren en uitgebreide gebruikersreviews publiceren.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.