Examenkandidaten toch lekker op vakantie

0

Examenkandidaten met Frans in hun examenpakket kunnen toch lekker op vakantie. De Europeesche vergoedt de gemiste vakantie van scholieren die onverwacht op donderdag 30 mei 2013 VWO examen Frans moesten doen.

Directievoorzitter Gerard ten Brincke: “Een onverwacht examen is normaalgesproken geen gedekte reden voor annulering. Op woensdag en donderdag kwamen er bij ons echter zoveel telefoontjes binnen van gedupeerde reizigers, dat we vinden dat we hen hierin tegemoet moeten komen. Want we snappen dat als je examen achter de rug is, je natuurlijk zo snel mogelijk lekker op vakantie wilt. Niemand had kunnen voorzien dat dit zou gebeuren. Voor deze overmacht situatie maken wij dan ook graag een uitzondering.”

Scholieren met een annuleringsverzekering van de Europeesche kunnen hun schade op de gebruikelijke manier bij De Europeesche melden om hun annuleringskosten vergoed te krijgen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.