Examenbus lost tekort aan examenplekken op

0

Opleider Hoffelijk Financieel presenteerde vanmorgen de Hoffelijk Examenbus. In deze luxe touringcar bevindt zich een volledig ingericht en geluiddicht ‘examenlokaal’, waar twintig adviseurs tegelijk in alle rust hun Wft- en PEplus-examen kunnen doen.

Een landelijk tekort aan examenplekken wordt (nog) niet herkend door opleider Hoffelijk Financieel. Mocht er ergens in het land een tekort aan goed uitgeruste examenplekken ontstaan, dan biedt de Hoffelijk Examenbus uitkomst.

Wesley van ’t Hof, algemeen directeur van Hoffelijk Financieel: “Wft- en PEplus-examens worden momenteel bij gebrek aan voor dat doel echt geschikte examenplekken op de meest uiteenlopende locaties afgenomen. Er wordt zelfs al geëxamineerd in wellnesscentra en voetbalkantines. Dat zijn niet altijd de beste plekken om rustig een examen te doen. De Examenbus biedt niet alleen flexibiliteit, maar ook altijd dezelfde (goedgekeurde) examenopstelling. En dat garandeert wél dat de omstandigheden waarin het examen wordt afgenomen prima voor elkaar zijn. ”

Besparen op reistijd
De eerste boekingen voor de Examenbus zijn al binnen. Grote partijen zien vooral voordelen in het besparen van reistijd. Medewerkers kunnen nu tegelijk examen doen op het parkeerterrein voor de deur.

De bus is tevens uitgerust met een extra mobiel examenlokaal, zodat de capaciteit verdubbeld kan worden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.