Evi van Lanschot betreedt intermediaire markt voor pensioenbeleggen

0

Evi van Lanschot, de online beleggingsdienstverlener van Van Lanschot Kempen, betreedt de intermediaire markt voor pensioenbeleggen. Daarmee kunnen onafhankelijke financieel adviseurs de pensioenoplossingen van Evi rechtstreeks aanbieden aan klanten. Ook kunnen zij gebruik maken van de kennis en dienstverlening van Evi op het gebied van pensioenbeleggen in de derde pijler.

Chris Zegers, managing director Evi van Lanschot: “De toenemende individualisering van de Nederlandse pensioenmarkt vraagt van steeds meer mensen dat zij zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun pensioen. Om dat op een solide manier te regelen, is goede informatie en helder advies belangrijk. Evi ziet daarin een sleutelrol weggelegd voor onafhankelijke financieel adviseurs bij het adviseren van zowel zzp’ers als ondernemers. Wij bieden klanten van onafhankelijke financieel adviseurs de mogelijkheid om op basis van hun specifieke situatie invulling te geven aan hun toekomstplannen. Hierbij bieden we niet alleen digitale tools, maar helpen we de klant ook bij het afsluiten van het product. Zo kan de adviseur zich richten op een persoonlijk pensioenadvies aan de klant, met alle aandacht die daarbij nodig is.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.