Euler Hermes heet nu Allianz Trade

0

Euler Hermes heet vanaf nu Allianz Trade. CEO Clarisse Kopff (foto): “Dit is een logische stap aangezien de kredietverzekeraar al sinds 2018 volledig deel uitmaakt van de Allianz Group.”

Kopff: “Het bedrijf is de wereldleider in kredietverzekeringen, actief in 52 landen en heeft meer dan 5.500 medewerkers. Door de merknaam te veranderen naar Allianz Trade versterken we onze positie als wereldspeler. Met de nieuwe merknaam zullen we nog meer profiteren van de reputatie en kracht van de Allianz Group, die beschikt over een uitgebreid wereldwijd expertisenetwerk.”

Meer

“We zijn nu Allianz Trade. Wat betekent dat voor ons bedrijf, onze klanten en onze medewerkers? In één woord: meer. Meer wereldwijde expertise en kennis die meer lokale oplossingen inspireren. Meer vertrouwen in morgen met meer mogelijkheden om bedrijven te helpen groeien. Meer toekomstgerichtheid en service op maat. Meer vermogen om technologische transformaties nog beter bij te houden. Meer zichtbaarheid om nieuw talent aan te trekken en meer carrièremogelijkheden voor onze medewerkers. Er is veel om enthousiast over te zijn en we zijn nog maar net begonnen met het verkennen van de mogelijkheden”, zegt Kopff.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.