Ernstige Aandoeningen polis

0

DAK heeft als één van de weinige partijen een volmacht gekregen van ACE European Group Ltd. In volmacht wordt sinds kort de white label verzekering de Ernstige Aandoeningen polis aangeboden aan de leden van de coöperatie. Statistieken tonen helaas aan dat 1 op de 3 mensen te maken krijgt met een ernstige aandoening zoals kanker. De Ernstige Aandoeningen polis beschermt tegen de financiële gevolgen van een ernstige ziekte.

De Ernstige Aandoeningen polis is vooral bedoeld als een aanvullende dekking. Deze polis zorgt voor een extra dekking op bijvoorbeeld een zorgverzekering of overige verzekeringen. Hiermee kan men extra financiële lasten opvangen die bij een langdurige ziekte kunnen ontstaan. Zodra de diagnose of vaststelling hartinfarct, beroerte of kanker is gedaan volgt er een uitkering tot € 25.000,- afhankelijk van de gekozen optie. Het bestedingsdoeleinde van het vrijkomende bedrag is geheel vrij en kan dus overal voor worden gebruikt. De uitkering is ook nog eens vrij van inkomstenbelasting.

De Ernstige Aandoeningen polis is door aangesloten DAK-leden gemakkelijk aan te vragen via DAK Volmacht. Om het intermediair te ondersteunen bij het adviseren van deze verzekering heeft DAK Volmacht diverse ondersteunende middelen beschikbaar gesteld, waaronder een online webapplicatie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.