Erkend Adviseurs gaan voor duurzaam wonen

0

SEH heeft het initiatief genomen om van ‘duurzaam wonen’ een echt adviesthema te maken. Het thema wordt opgenomen in de permanente educatie en vakinformatie voor de 8.500 bij SEH aangesloten Erkend Financieel Adviseurs. Het SEH congres vormt het startschot voor dit initiatief.

SEH wil onder financieel adviseurs de kennis op het gebied van verduurzaming van de eigen woning structureel vergroten. Meer dan nu het geval is moeten zij hun klanten kunnen wijzen op de voordelen van verduurzaming en de financiële mogelijkheden, zegt SEH in een toelichting. Daarmee sluit SEH aan bij een eerdere uitspraak van minister Ollongren van Binnenlandse Zaken, dat hypotheekadviseurs de aangewezen personen zijn om huidige en toekomstige woningeigenaren te motiveren tot verduurzaming van hun woning.

SEH congres

Onder de titel ‘Kom in beweging’ zet SEH het thema ‘duurzaam wonen’ op 18 april tijdens haar jaarlijkse congres op de agenda van de Erkend adviseurs. Het bespreekbaar maken van duurzaamheid in het adviesgesprek en de gevolgen voor de financiën van de klant komt in diverse masterclasses en partnercolleges aan de orde. Congresdeelname levert Erkend adviseurs 3 punten SEH PE 2018 op.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.