Erik Lindeman wordt Head of Management Liability Insurance Lines bij RSA Europe

0

RSA Luxembourg heeft Erik Lindeman benoemd tot Head of Management Liability Insurance Lines voor Europa. Hij blijft ook managing director van RSA Nederland.

Lynn O’Leary, Chief Executive Officer Europe: “Lindeman en zijn team zullen in de komende maanden de Management Liability business in Europa lanceren. Dat is ons nieuwe aanbod voor klanten en makelaarspartners in heel Europa. RSA’s Management Liability Insurance helpt bedrijven en hun leidinggevenden te beschermen tegen geschillen en claims die kunnen voortvloeien uit hun verantwoordelijkheden, beslissingen en acties als leidinggevende. In de voortdurend veranderende wereld van vandaag is een goede aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven en hun leidinggevenden van essentieel belang.”

Ervaring

Lindeman heeft meer dan 20 jaar ervaring in de verzekeringssector, zowel aan verzekeraars- als makelaarszijde. Hij trad in 2017 in dienst bij RSA als Commercial Director voor de Benelux en werd in 2018 benoemd tot Managing Director voor Nederland. Voordat hij bij RSA kwam, bekleedde hij verschillende account executive en management posities bij Marsh Nederland.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.