Eric van der Jagt nieuw lid Geschillencommissie Kifid

0

Het bestuur van Kifid heeft een nieuw commissielid benoemd. Per 1 september 2022 start Eric van der Jagt als lid van de Geschillencommissie. Hij vervult deze functie als nevenfunctie. De leden van de Geschillencommissie zijn niet werkzaam voor een bij Kifid aangesloten financiële dienstverlener.

In het dagelijks leven werkt Van der Jagt als stafarts, verantwoordelijk voor een afdeling verzekeringsartsen bij het UWV. Daarnaast is hij collega-beroepsgenoot bij het Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg. In het verleden heeft hij een aantal jaar als medisch adviseur bij particuliere verzekeraars gewerkt. Eveline Ruinaard, voorzitter van de Geschillencommissie, is blij met zijn komst: “Eric van der Jagt heeft jarenlange ervaring als verzekeringsarts en heeft ook ervaring als medisch adviseur. Hij brengt naast zijn medische kennis ook juridische kennis mee, een bijzonder waardevolle combinatie voor Kifid.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.