Else Bos treedt terug als directielid en voorzitter Toezicht DNB

0

Begin 2024 treedt Else Bos terug als lid van de directie en voorzitter Toezicht van DNB. Er is nog geen opvolger benoemd.

Else Bos werkt sinds 2018 bij DNB als lid van de directie en voorzitter Toezicht en is onder meer verantwoordelijk voor het toezicht op pensioenfondsen en verzekeraars en de digitale strategie toezicht. Ze is lid van de Board of Supervisors en van de management board van de European Insurance and Occupational Pensions Authority (EIOPA).

Toezicht

“Ik heb met veel plezier de afgelopen jaren bij DNB gewerkt”, zegt Bos. “Een organisatie met betrokken professionals die zich inzetten voor financiële stabiliteit en duurzame welvaart. Ik ben trots op wat we met elkaar bereikt hebben in het bijzonder in het toezicht en de digitalisering. Ik heb veel ruimte ervaren voor mijn eigen inbreng en heb heel veel geleerd. Voor mij breekt een nieuwe periode aan, waarin ik in toezichthoudende functies mijn kennis en ervaring hoop te delen. De invulling daarvan staat nog open. Tot die tijd zal ik mij volledig inzetten voor de taken van DNB.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.