Ellen Hensbergen vertrekt bij Munt

0

Munt Hypotheken is op zoek naar een nieuwe algemeen directeur nu Ellen Hensbergen heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Onder haar leiding bereikte de geldverstrekker een bijzondere mijlpaal met de 100.000ste verstrekte hypotheek.

Hensbergen werd op 1 mei 2018 algemeen directeur van Munt Hypotheken. Daarvoor werkte zij als Associate Director Bijzonder Beheer Hypotheken bij NIBC Bank (2015-2018) en bij NHG (2011-2015). “Ik heb altijd een zwak gehad voor financiële dienstverlening. Ik heb aan de ‘voorkant’ en ‘achterkant’ van het hypotheekproduct gewerkt. Daarbij heb ik ervaring bij NHG. De stap naar Munt Hypotheken is in dat opzicht een logische”, vertelde Hensbergen op de dag dat ze bij Munt begon. Het is nog niet duidelijk of haar volgende uitdaging ook weer in de financiële dienstverlening ligt.

De directie van DMFCO, het moederbedrijf van Munt Hypotheken, dankt Hensbergen voor haar enthousiaste inzet in de afgelopen jaren. “Onder haar leiding zijn mooie stappen gezet op het gebied van productontwikkeling, is flink ingezet op verduurzaming en is het aantal distributiekanalen uitgebreid.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.