Elke Vagenende directeur bij Allianz Commercial

0

Allianz Commercial heeft Elke Vagenende benoemd tot Commercial Managing Director voor de regio Benelux en Nordics.

Zij zal in het eerste kwartaal van 2024 vanuit haar huidige functie bij AIG opnieuw bij Allianz in dienst treden om deze nieuw opgezette regio te leiden. Zij zal het volledige aanbod van schadeverzekeringsoplossingen voor middelgrote bedrijven, grote ondernemingen en gespecialiseerde klanten van Allianz in de markt vertegenwoordigen. De Benelux & Nordics regio zal klanten bedienen in België, Nederland, Luxemburg, Zweden, Denemarken, Finland en Noorwegen.

Combinatie

Allianz kondigde in maart 2023 aan dat het het wereldwijde commerciële verzekeringssegment zal bedienen als één go-to-market business, waarbij de Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) business die grote zakelijke en gespecialiseerde klanten bedient, wordt gecombineerd met de verzekeringsactiviteiten van Allianz’ operationele entiteiten die middelgrote landelijke accounts bedienen. Allianz zal dit model nu introduceren bij zijn AGCS en nationale bedrijven in de Benelux & Nordics regio, onder de handelsnaam Allianz Commercial, onder leiding van Vagenende om klanten en makelaars beter van dienst te kunnen zijn in het volledige commerciële verzekeringssegment.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.