Eliana van der Jagt-Kalverda lid van het bestuur van de VRA

0

De Verenigde RegioBank Adviseurs, VRA, heeft tijdens de bijzondere Algemene Ledenvergadering mevrouw Eliana van der Jagt-Kalverda benoemd tot lid van het bestuur van de VRA.

Eliana van der Jagt-Kalverda is adviseur en vennoot van het in Haarlem gevestigde financieel advieskantoor Kramer Advies. Het kantoor, opgericht in 1985 maar met een geschiedenis die teruggaat tot 1920, is actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken, makelaardij en heeft een vestiging van RegioBank.

“Als financieel adviseurs werken we in een tijd van veel veranderingen, aldus Eliana van der Jagt-Kalverda. Aan de ene kant raken klanten eraan gewend om meer handelingen zelf digitaal uit te voeren. Hierdoor verdwijnen langzaam maar zeker bepaalde werkzaamheden bij de advieskantoren. Aan de andere kant ontstaan er ook nieuwe werkzaamheden. Ik denk dan bijvoorbeeld aan de snel groeiende groep senioren die op financieel gebied nieuwe vragen stellen, zoals op het gebied van het benutten van de overwaarde van hun woning, maar ook aan de groei van het aantal ZZP’ers en andere klein zakelijke ondernemers, die zowel op het gebied van verzekeringen en zakelijk krediet bijzondere financiële behoeftes hebben. Denk ook aan, in met name het particuliere segment, de toenemende aandacht voor investeringen in duurzaamheid.

Al die gebieden brengen nieuw behoefte aan financieel advies met zich mee. Ik merk dat de aanwezigheid van een RegioBank binnen ons kantoor de band met deze relaties alleen maar versterkt. Voor steeds meer klanten kunnen we daardoor echt het centrale aanspreekpunt zijn op een breed gebied van financiële vraagstukken. Binnen het bestuur van de VRA staan we voor de uitdaging om samen met de directie te komen tot efficiëntere processen en innovatieve producten, waarbij het karakter van ‘de bank met het menselijke gezicht’ gehandhaafd blijft. Ik vind het een uitdaging om met mijn collega-bestuurders aan dit proces verder sturing te geven”, aldus Eliana van der Jagt- Kalverda.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Avatar