Elements voor brede groep ondernemers

0

Faster Forward introduceert een afgeslankte versie van zijn ERP-oplossing Elements. Daarmee breidt de softwareontwikkelaar zijn aanbod uit naar ondernemers buiten de financiële dienstverlening. Tot nu toe lag de focus van Faster Forward vooral op de banken- en verzekeringssector.

Faster Forward introduceerde Elements precies tien jaar geleden. Inmiddels maken al zo’n 3.400 mensen in de financiële dienstverlening gebruik van de ERP-oplossing om tijd te besparen en efficiënter te werken.

Werkprocessen stroomlijnen

Volgens directeur André van Nieuwenhuizen groeit ook onder ondernemers buiten de financiële dienstverlening de behoefte aan een oplossing die bedrijfsprocessen ondersteunt en standaardiseert. Met de nieuwe en afgeslankte versie van Elements kan volgens hem élke onderneming of organisatie, ongeacht de branche, prima uit de voeten.

Van Nieuwenhuizen: “Binnen deze afgeslankte versie blijven alle sterke punten van het oorspronkelijke ERP-pakket overeind. Zo biedt ook het nieuwe pakket gebruikers de mogelijkheid om tijd- en plaats onafhankelijk te werken, evenals veilig en online in de cloud. Ook kunnen klanten gebruikmaken van de geïntegreerde workflow-engine voor het stroomlijnen van hun werkprocessen: het systeem bewaakt de voorgang en plant acties in voor de medewerkers.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.