Eigen autoschadeherstelnetwerk Unigarant

0

Unigarant start op 15 augustus een nieuw autoschadeherstelnetwerk. De verzekeraar sluit met haar nieuwe herstelnetwerk aan bij het Aegon autoherstelnetwerk. Naast een nieuw schadeherstelnetwerk gaat Unigarant/ANWB verzekeren ook over naar het schadeplatform Audaflow van ABZ.

Voor het nieuwe autoschadeherstelnetwerk worden 220 autoherstelbedrijven gecontracteerd. Voorheen werd het schadeherstel uitbesteed aan drie grote ketens.

Verzekerden kunnen voortaan direct met de cascoschade naar de hersteller. “Tevens is ons doel om op termijn verzekerden, waarvan de schade aan de eigen auto niet gedekt is, een voordeel te bieden bij het herstellen van hun schade”, zegt Will Hoogstad, directie Unigarant/ANWB verzekeringen.

Aegon autoschadeherstelnetwerk

Unigarant sluit met haar nieuwe herstelnetwerk aan bij het Aegon autoherstelnetwerk – onderdeel van het in 2011 gelanceerde schadeherstelnetwerk Aegon Schade Service. Het gevolg van deze samenwerking is een verdubbeling van het gezamenlijk belang in omvang. De geselecteerde herstellers krijgen door de samenwerking meer volume en een uniforme werkwijze.

 

Op de foto v.l.n.r: Matthijs Hofstede, Directeur Aegon Schadeverzekeringen; Will Hoogstad, CFO Unigarant en Walter van Benthem, Commercieel Directeur Solera Nederland (ABZ).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.