eHerkenning voor Stater E-adviseursportaal

0

Vanaf deze zomer biedt Stater adviseurs ook via eHerkenning (EH3) toegang tot het online E-adviseursportaal voor hypotheekaanvragen en lopende hypotheken. Op het platform kunnen adviseurs per aanvraag volgen in welk stadium deze zich bevindt en documenten uploaden.

Om het gebruikersgemak te vergroten heeft Stater de afgelopen maanden gewerkt aan een compleet nieuwe versie van het E-adviseursportaal. Die versie is vorige maand live gegaan. Deze zomer introduceert Stater eHerkenning (EH3) waarmee inloggen op E-adviseur nog veiliger en makkelijker zal worden. Na het inloggen komt de adviseur direct op de homepage waar de aanvragen met de hoogste prioriteit bovenaan de lijst staan. Alle informatie staat overzichtelijk op een rij, en geeft de gebruiker de mogelijkheid acties uit te voeren en prioriteiten te stellen. In E-adviseur staan zowel aanvragen voor nieuwe hypotheken, alsook beheeraanvragen zoals verhogingen.

Wat biedt eHerkenning?

eHerkenning is de digitale sleutel waarmee een ondernemer en de door de ondernemer geautoriseerde medewerker(s) op een veilige manier kunnen inloggen. Het biedt de garantie dat de site betrouwbaar en veilig is, en alleen geautoriseerde personen kunnen inloggen. Om in te kunnen loggen met eHerkenning moeten gebruikers eenmalig eHerkenning aanvragen, waarmee je vervolgens toegang hebt tot meer dan 400 bedrijven en overheidsorganisaties.

Stater vertelt er meer over in InFinance. Lees het artikel hier.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.