Eerste VrijMiBo voor WoonGoed in Huissen

0

Adviseurs kunnen nog tot en met vrijdag 12 mei hun stem uitbrengen in het Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt onderzoek. Als dank voor uw deelname verloot InFinance elke week een VrijMiBo-pakket onder de stemmers. De eerste is bezorgd bij WoonGoed in Huissen.

Bij WoonGoed hebben ze al meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en makelaardij. Een advieskantoor waar de zakelijke en particuliere klant voor een totaaladvies terecht kan. “Kennis, kunde en ervaring zijn voorwaarden voor een gedegen financieel advies op het gebied van verzekeringen, financiële diensten en de aan-/verkoop van woningen. Bij WoonGoed gaan we verder dan dat. Wij staan altijd voor onze klanten klaar en helpen ze persoonlijk, wij stoppen niet tot onze klant tevreden is!”

De adviseurs van WoonGoed doen mee aan het Gouden Lotus Award onderzoek en dat leverde het advieskantoor de eerste VrijMiBo op. Breng ook je stem uit, volgende week staan we weer ergens in het land met een VrijMiBo op de stoep. Bij elke trekking doen alle inzendingen mee, dus hoe eerder je stemt hoe groter de winkans!

Gouden Lotus Awards

InFinance reikt dit jaar voor de 8e keer de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt uit in de categorieën: Hypotheekverstrekker, Serviceprovider, AOV-aanbieder, Woonverzekeraar, ORV-aanbieder, Kredietverlener en Innovatie.

Met welke businesspartner doe je het liefst zaken? Maar is dat ook degene met het laagste foutenpercentage, het snelste acceptatieproces en de beste dienstverlening m.b.t. klantbeheer? Welke woonverzekeraar heeft de beste verzekeringsoplossingen voor de eigen woning in huis en welke biedt de beste service bij schade in of aan de woning  Wat was in het afgelopen jaar het meest vernieuwende hypotheekproduct of de meest in het oog springende dienst? En welke innovatieve verzekeringsoplossing op het gebied van wonen had wat jou betreft veel eerder gelanceerd mogen worden? Dat zijn de vragen die de redactie van InFinance graag aan jou wil voorleggen.

Groene Lotus Award

De Groene Lotus Award wordt dit jaar voor de 3e keer uitgereikt aan de hypotheekverstrekker die door de advieskantoren wordt gezien als meest vooruitstrevend op het gebied van woningverduurzaming, in de breedste zin van het woord. De genomineerden in deze categorie worden geselecteerd op basis van de onderzoeksresultaten en vervolgens door de redactie van InFinance uitgenodigd om voor een jury hun visie op woningverduurzaming te geven, uiteen te zetten wat zij op dat vlak ondernemen en welke ondersteuning zij bieden aan advieskantoren.

De winnaars van de Groene Lotus Award en de Groene Lotus Award Nieuwkomer worden bepaald op basis van het juryrapport. In tegenstelling tot de Gouden Lotus Awards die op donderdag 25 en vrijdag 26 mei worden uitgereikt, wordt de Groene Lotus Award op 5 oktober uitgereikt op het plenaire podium van HypoVak.

Adviseurs bepalen de winnaar

Om te borgen dat het alleen de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards bepaalt, kan er alleen gestemd worden met een zakelijk e-mailadres dat overeenstemt met de kantoornaam.

De Gouden Lotus Awards verkiezing bestaat uit één vragenronde die loopt van vrijdag 31 maart tot en met vrijdag 12 mei.

VrijMiBo-borrelpakket voor jouw kantoor

Uit alle inzendingen wordt elke week een winnaar van het VrijMiBo-borrelpakket geselecteerd. Bij elke trekking doen alle inzendingen mee, dus hoe eerder je stemt hoe groter de winkans. Breng daarom nu je stem uit en maak direct kans op een van de borrelpakketten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.