Eerste Vraag het DAS-dag krijgt vervolg

0

Met dertig juristen heeft DAS afgelopen zaterdag ruim 180 klanten van distributiepartners geholpen met gratis juridisch advies. Het was de eerste keer dat de rechtsbijstandsverzekeraar een Vraag het DAS-dag organiseerde speciaal voor een groep distributiepartners en hun klanten. 

Tijdens de ‘Vraag het DAS-dag’ konden adviseurs waarmee DAS samenwerkt hun klanten direct vragen laten stellen aan een jurist van DAS. Ruim 180 klanten hebben daarvan dankbaar gebruik gemaakt. De top drie vragen betroffen arbeidsgerelateerde vragen (34%), vragen over wonen (30%) en over aankopen en reizen (16%). Ook kwamen er veel coronagerelateerde vragen binnen zoals waar en wanneer geldt de mondkapjesplicht? Kan ik worden weggestuurd uit een park? En veel vragen over reisvouchers.

Stap verder helpen

“Uit ervaring weten we dat we tijdens zo’n adviesgesprek mensen vaak al echt een stap verder kunnen helpen. De ‘Vraag het DAS-dag’ voor klanten van adviseurs is zeker voor herhaling vatbaar,” zegt Esther Jelsma, directeur Sales bij DAS.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.