Eerste Tulp met ViiZ Inkomenscertificaat

0

Vorige week werd via VCN United Capital het eerste Tulp hypotheekaanbod op basis van het ViiZ inkomenscertificaat akkoord gegeven. Het ViiZ certificaat wordt sinds eind mei door de geldverstrekker voor 100% erkend als toetsinkomen.

Het certificaat is aan te vragen bij de serviceproviders DAK, De Financiële Makelaar en VCN United Capital of rechtstreeks bij de ViiZ-Centrale. Het certificaat geeft direct zekerheid over het inkomen van de ondernemer. Tulp Hypotheken neemt dit vervolgens 1 op 1 over. Een ondernemer of zijn adviseur hoeft hierdoor niet meer alle gegevens naar Tulp te sturen. De geldigheidsduur van het certificaat is een half jaar.

Direct akkoord

Adviseur Marcel Vijselaar van Vijselaar Hypotheken en Verzekeringen uit Wieringerwerf, adviseerde de eerste Tulp Hypotheek op basis van het ViiZ inkomenscertificaat. Hij vroeg via VCN United Capital voor zijn zakelijke klant een inkomensanalyse én het certificaat aan. Daarmee stond het toetsinkomen vast en is de hypotheek direct akkoord gegeven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.