Eerste Open Dag voor Financieel Advies

0

Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH) houdt op zaterdag 19 maart samen met haar aangesloten Erkend Financieel Adviseurs en Erkend Hypotheekadviseurs de Open Dag voor Financieel Advies. Consumenten kunnen dan kosteloos een oriënterend gesprek voeren.

Bart de Nie, directeur SEH: “Consumenten kunnen voor die dag een afspraak maken bij een Erkend adviseur. Zij kunnen terecht bij veel ongebonden financieel intermediair, bankkantoren en hypotheekketens.”

“Iedereen is welkom op de Open Dag voor Financieel Advies”, zegt Van Nie, “maar niet iedereen is op zoek naar hetzelfde. Klanten van Erkend adviseurs hebben ieder hun eigen wensen en verkeren in verschillende levensfasen: de één vraagt zich af of en hoe hij kan profiteren van de historisch lage hypotheekrente, een ander wil graag weten wat hij maandelijks te besteden heeft als hij met pensioen gaat. Tijdens de Open Dag voor Financieel Advies kan de klant kosteloos een oriënterend gesprek voeren met een Erkend adviseur. Zo nemen we de drempel weg bij de consument om gewoon eens binnen te lopen.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.