Een dubbele hattrick voor Florius

0

Was de eerste hattrick vorig jaar al een unicum voor de Gouden Lotus Awards, dit jaar scoort Florius de dubbele hattrick. “We blijven doen wat we altijd al hebben gedaan. De keuze die de adviseur heeft gemaakt is voor ons de bevestiging dat we daarmee nog steeds op de juiste weg zitten”, aldus Florius-directeur Karin Polman.

Florius wint dit jaar de award hypotheekverstrekker groot, meest vernieuwende hypotheekproduct en meest vernieuwende dienst aan het intermediair. Dankbaarheid was er voor de adviseurs die Florius deze drie awards hebben gegund. “De Gouden Lotus Award Hypotheekverstrekker Groot voor de tweede keer achter elkaar winnen is natuurlijk wel de hoofdprijs”, zegt Karin Polman zichtbaar trots. Wat is het geheim van Florius?

De kernactiviteit van Florius is hypothecaire leningen verstrekken. Daarbij is de geldverstrekker niet enkel gefocust op de best renderende krenten uit de pap. Vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid wordt ook geïnvesteerd in oplossingen voor doelgroepen, zoals voor 55+-ers de verzilverhypotheek en mantelzorg/kangoeroehypotheek. Maar ook meer actueel. Binnen de Florius-hypotheek mag 30% van de woning worden verhuurd. De zogenaamde hospitaregeling, waarover nu zo veel te doen is.

Die maatschappelijke relevante producten en voorwaarden kosten soms meer geld dan ze opleveren, maar volgens Polman zie je op de langere termijn juist het omgekeerde. “Door deze productoplossingen te creëren kan een adviseur meer specifieke klantbehoeften invullen. Dat wordt gezien en gewaardeerd. Door juist ook op maatschappelijke thema’s onze nek uit te steken hebben we door de jaren heen een gunfactor opgebouwd, waarbij we zien dat de adviseur ook bij de meer standaard dossiers vaker voor Florius kiest. Zo helpen we elkaar maatschappelijk relevant te zijn”, aldus Polman.

Lees het hele interview zonder inlog gratis in de nieuwe InFinance

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.