Edwin van den Oever nieuwe CEO Zwitserleven PPI

0

Edwin van den Oever wordt de nieuwe CEO van Zwitserleven PPI. Hij is de opvolger Arjen van Zanten, die een nieuwe rol binnen Zwitserleven gaat vervullen.

Van den Oever was de managing director van de Nederlandse PPI van Willis Towers Watson (WTW), die in 2022 werd overgenomen door Athora Netherlands. Eerder werkte hij bij Nationale Nederlanden. “Mijn aandachtsgebied was altijd al de commerciële kant: klanten, productmanagement en groei. Binnen Zwitserleven PPI blijf ik me hierop richten. Ik ben ervan overtuigd dat COO Ed van Santen en ik met onze ervaring en expertise een waardevolle bijdrage leveren aan de pensioenmarkt door onze klantgerichte aanpak en persoonlijke benadering.”

Lead Sales

Arjen van Zanten zal als beoogd Lead Sales een cruciale rol spelen in het behouden en werven van klanten. In deze nieuwe functie zal hij nauw betrokken blijven bij de PPI. Ook blijft hij betrokken bij de buy-outs voor pensioenfondsen, een belangrijk onderdeel van de groeistrategie. Arjen kijkt ernaar uit om na 12 jaar iets nieuws te gaan doen. Hij ziet zijn beoogde nieuwe functie als een mooie kans om zijn ervaring en kennis te blijven inzetten voor de klanten van Zwitserleven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.