Edwin Grutterink directeur Schade Intermediair bij NN

0

Edwin Grutterink wordt per 1 oktober benoemd tot directeur Schade Intermediair bij Nationale-Nederlanden. Hij volgt hiermee Gerard van Rooijen op die per 1 september is benoemd tot directeur Pensioen.

Edwin Grutterink is zijn loopbaan gestart bij ABN Amro Verzekeringen waar hij onder andere Directeur Schade & Intermediair is geweest. Vervolgens heeft hij bij Delta Lloyd verschillende senior managementfuncties vervuld, waaronder directeur HRM en de laatste vijf jaaren als Directievoorzitter van Delta Lloyd Schade & Inkomen. Sinds 2015 was Grutterink General Manager van Vivat Schade waar hij verantwoordelijk was voor de (financiële) turnaround. Sinds januari 2021 is hij CEO ABN Amro Verzekeringen. Vanuit deze functie heeft hij in samenwerking met ABN Amro Bank een belangrijke bijdrage geleverd in de verdere groei- en digitaliseringsstrategie van AAV. Daarnaast is hij nauw betrokken geweest bij de strategische verkoop van de levensverzekeringsdochter van AAV aan NN Life & Pensions.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.