Ecclesia verkleint directieteam

0

Binnen het directieteam van Ecclesia worden per 1 juli 2023 verschillende verantwoordelijkheidsgebieden bij elkaar gebracht. Ecclesia gaat bewust door met een kleiner directieteam.

Het zeskoppige directieteam van Ecclesia bestaat straks uit Willeke van de Weerd (Managing Director), Wim de Bundel (Director Marketing & Sales), Etienne Willems (Director Employee Benefits), Joost van den Berg (Director Finance) en het nieuwste directielid Rob van Uden (Director Operations & Volmacht). Het team is op zoek naar het zesde lid voor de invulling van de rol Director Broking & Claims.

Totale dienstverlening

Van de Weerd (foto): “Met de stappen die we zetten, zijn wij nóg beter in staat om onze klanten en het intermediair met wie wij samenwerken met gezamenlijke proposities en totale dienstverlening van dienst te zijn. Van mkb en multinationals tot maatschappelijke organisaties en overheden. Ook door bij Ecclesia letterlijk en figuurlijk naast elkaar te zitten, gaan onze klanten en het intermediair nog meer profiteren van onze schaalgrootte en de kennis die wij in huis hebben. Van risicomanagement, arbeidsvoorwaarden én verzekeren. Dat is wat je van ons, dé risk & benefits adviseur en dienstverlener, mag verwachten.”

Focus op Marine blijft

De broking & claims teams die er nu zijn, krijgen straks één aansturing vanuit het directieteam, namelijk van de Director Broking & Claims. Het commerciële Marine team gaat onderdeel uitmaken van de afdeling Marketing & Sales in de portefeuille van Wim de Bundel. Van de Weerd: “Met het aanstellen van een Salesmanager Marine houden wij de focus op het vergroten van ons marktaandeel in de sectoren transport & logistiek, binnenvaart en visserij.” Frank van der Laan stopt per 1 juli als Director Marine. Hij focust zich vanaf dat moment als statutair directeur van BCi op de verhuizing van BCi naar Rotterdam en de juridische fusie met Ecclesia per 1 januari 2024.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.